TEAM DALEOS. 
Vi är kenneln med fokus på en frisk och sund rottweiler som har en god mentalitet och en stor arbetslust.
Jag har fött upp rottweiler i liten skala sen år 2000. Min filosofi är att genom att studera hundarnas linjer, mentaltester, ledstatistik/andra sjukdomar och arbetsmeriter bildar vi oss en helhetsbild för att kunna gå vidare i avelsarbetet. 
Den perfekta rottweilern finns inte men att hela tiden sträva dit, det är vårt mål. 
För oss är det viktigt att bevara rottweilerns bruksegenskaper, därför avlar vi på träningsvilliga hundar med stor arbetslust.
Vi lever efter mottot att desto mer vi tränar och tävlar våra rottweiler desto mer vet vi vad vi vill ha och vad vi strävar efter.
Vi ser det som en självklarhet att våra valpköpare är lika engagerade, träningsvilliga som vi och som stöttar i att utvärdera leder och mentaliteten samt träna och tävla med sina hundar.
Vi kommer även att anordna kennelläger samt träningsträffar.
Madde Daleo

 Hundägare sen -85 och tränat och tävlat på elitnivå sen dess. Haft flertalet bruks och lydnadschampion genom tiderna. Nu är jag aktivt tävlande i IGP och har tävlat på SM och VM-nivå flera gånger. Jag har vunnit Rottweiler-SM 5 år i rad och placerat mig som VM-2:a 2 ggr.
Är instruktör och lärare i hundtjänst och har tidigare jobbat med detta på heltid. 

Thomas Antonsen

Rottweilerägare sen -2005 men det var när jag träffade Madde som träning och tävlingsintresset tog fart! Har tävlat med schäfern Nitro i IGP3.  Han har 2 cert i IGP 3. 

Nu har jag en ny stjärna: Uno from house Esro, en belgisk import. Vi satsar på IGP och han visar väldigt fina egenskaper så jag ser framemot framtiden! 

Kenneln

Vi bor i Täby, Stockholm med barn och hundar. Vi tränar och tävlar aktivt med våra hundar, vi anordnar kurser samt läger. Hundarna bor inne med oss och är självklara familjemedlemmar. Valparna växer upp i samma miljö och vi förväntar oss valpköpare som kommer att vara aktiva med sina hundar med ett tydligt mål med sin hund. Då vet vi att Rottweilern mår som bäst. För att kunna utvärdera vår avel vill vi att köparen röntgar och mh-beskriver sin hund och tränar för att tävla.

KORAD SUCH SBCH IGP3 YALE

Min älskade stjärna. Tack för en otroligt framgångsrik tävlingskarriär! Nu är du en välförtjänt pensionär och vår allra bästa vän!                                                          
Meriter: 
  • Brukschampion IGP     
  • SM rottweiler 2015, 2016, 2017 1.a placering
  • Rottweiler-VM 2015 & 2016 Silverplats, 2017 5:a
  • Deltagit i FCI-VM alla raser 2016